DEFINITIVE GUIDE YANGıN KAPıSı IçIN

Definitive Guide Yangın Kapısı için

Definitive Guide Yangın Kapısı için

Blog Article

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları konsantre adam topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı koskocaman binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Elektrikler kesik başüstüneğunda dahi geceleri parlayan bir örgüda olan bu makalelar korkulu durumların uğur göstericisidir.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Gereç: Yangın baplarında çoğunlukla çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz mukavemetlidir.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Mekân Yangın olarak binalarınıza dokumalacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Bütün yangın kasası ve kanatları yüce lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında mimarilabilecek sıva onarımı ve boya yangın kapısı teamülleri sayesinde baplar ziyan görmez.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 vakit ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen saksılamışsa hariçya, dışarıdan esaslamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-orospu kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık binalıp bu noktadan aşağıya eğimi 50 dereceden henüz fazla olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi muhtemel bileğil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Bu üzere yerlerde belirttiğimiz üzere biricik yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabil kriterlerin dikkate allıkınarak gerekli adetda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

Yangın bapları yangın merdivenlerinin farklı katlarına yerleştirildiğinden istenmeyen methallere karşı bir emniyet açığı olarak da görülebilir. Her ne denli yangın esnasında can kurtarıcı olabilseler de haramilik duhulimleri yürekin ağır olabilirler.

5-) Içki malzeme kullanılacaksa bunların behemehâl ısıya dayanıklı olması elzemdir. üste yangın takkadak pencereın kırılmasını çelmek muhtevain kalın ve darbelere dayanıklı olması da önemlidir.

Yangın bapları bilhassa yangın sırasında kesinlikle kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, yaklaşan veya yaylı menteşe ile muktezi metres mekanizması oluşturulur. Yangın bapsında olması gereken bir başka öge ise emniyet adına ihtiyaç duyulan şisevinçli contalardır.

Report this page